

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, düzenlenen iftar yemeğinde Oda personeli ile buluşarak birlik mesajları verdi.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, düzenlenen iftar yemeğinde Oda personeli ile buluşarak birlik mesajları verdi. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen özel bir iftar yemeğinde Erzincan TSO personeliyle bir araya geldi. Organizasyon, oda çalışanları arasındaki dayanışmayı artırmak ve Ramazan ayının ruhunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirildi.
Ahmet Tanoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Mesajı
İftar programında konuşan Başkan Tanoğlu, Erzincan TSO’nun elde ettiği başarıların ardında güçlü ekip çalışmasının önemini vurguladı. Başkan Tanoğlu, “Odamızın gücü, personelimizin özverili ve gayretli çalışmalarından gelmektedir. Bu mübarek ayda, böyle anlamlı bir organizasyonda sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum,” ifadelerini kullandı.
Genel Sekreter’den Teşekkür
İftar yemeğinde söz alan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Vesile Şule Arslan, tüm Oda çalışanları adına Başkan Ahmet Tanoğlu’na teşekkür ederek, “Bizleri davet ederek bu güzel gecede bizlerle bir araya geldiğiniz için şahsım ve ekip arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Şimdiden nice güzel bayramlara hep beraber erişmeyi diliyorum. İyi ki varsınız, sağolun varolun”. dedi.