SON DAKİKA
hava
Google News

“CANLI SESLER TÜRK HALK MÜZİĞİ SES YARIŞMASI” YARI FİNAL ELEMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Son Güncelleme :

13 Haziran 2025 - 12:49

/ 198 views kez okundu.
reklam
“CANLI SESLER TÜRK HALK MÜZİĞİ SES YARIŞMASI” YARI FİNAL ELEMELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
reklam

Erzincan Valiliği himayelerinde, Erzincan Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Canlı Sesler Türk Halk Müziği Ses Yarışması” yarı final elemeleri, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Erzincan Valiliği himayelerinde, Erzincan Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Canlı Sesler Türk Halk Müziği Ses Yarışması” yarı final elemeleri, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yarı final programına; Vali Hamza Aydoğdu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Oğuzhan Kılıç’ta katıldı.

Yarışmacıların seslendirdiği Türk Halk Müziği eserlerini ilgiyle takip eden Vali Aydoğdu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bizim gayemiz, Erzincan’da değerlerimizi ve güzel seslerimizi keşfetmek. Bu yarışmalar sayesinde kültürümüzü, geleneklerimizi yeni nesillere aktarmayı ve sevdirmeyi amaçlıyoruz. Jüri üyelerimize, saz heyetimize ve katkı sunan tüm ekibe teşekkür ediyorum.”

Vali Aydoğdu, yarışmanın finalinin 20 Haziran 2025 Cuma günü saat 20.30’da Dörtyol Meydanı’nda gerçekleştirileceğini belirterek tüm Erzincanlıları final programına davet etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.