

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İsmail Yayan, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Emrah Özkan ve il protokolüyle birlikte Şehit Eren Öztürk’ün ailesini ziyaret ettiler.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İsmail Yayan, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Emrah Özkan ve il protokolüyle birlikte Şehit Eren Öztürk’ün ailesini ziyaret ettiler. Şehit eşi Sevda Öztürk ve oğlu Muhammed Öztürk ile bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu, Minik Muhammed’e hediyeler verdi. Ziyaret sırasında konuşan Vali Hamza Aydoğdu; “Şehitlerimiz; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için, ay yıldızlı bayrağımız hiçbir zaman inmesin, ezanımız susmasın diye canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların aziz hatıraları, yüreklerimizde sonsuza dek yaşayacak. Bizler, şehitlerimizin emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağız ve onların yanında olacağız.” dedi.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk ve tüm şehitler için dualar edilmesinin ardından Vali Hamza Aydoğdu, şehidin ailesine Şanlı Türk Bayrağını hediye etti.