

24 Temmuz Basın Günü’nde gerçekleşen ziyarette, Erzincan’ın iyilik sembolü Tuncay, yine tebessümlerle karşılandı.
24 Temmuz Basın Günü’nde gerçekleşen ziyarette, Erzincan’ın iyilik sembolü Tuncay, yine tebessümlerle karşılandı. Girdiği her ortamda umut ve huzur bıraktı. Ne unvanı var ne de resmi bir görevi ama adı geçti mi herkesin yüzünde bir gülümseme beliriyor: Tuncay. Erzincan’ın gönül coğrafyasında özel bir yeri olan, cenazelerin sessiz refakatçisi, düğünlerin en sade neşesi, sokakların görünmeyen omzu, mahallelerin vicdanı.
24 Temmuz Basın Günü’nde Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Tuncay, her zamanki içtenliğiyle karşılandı. Yanında taşıdığı samimiyet, mekânın havasına sinen bir huzura dönüştü. O, girdiği her yere tebessüm serpen, kendiliğinden umut yayan bir dost.
Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle bir araya gelen Tuncay, varlığıyla sadece ortamı değil, insanları da güzelleştirdi. Eğer bu şehirde bir ödül verilecekse, öncelikle onun kalbine verilmesi gerektiğini düşünenler az değil.
Erzincan, onun gibi sessiz kahramanlara sahip olduğu için kendini şanslı sayıyor. Çünkü bazı insanlar yaşadıkları yere güzellikleriyle iz bırakır; Tuncay da onlardan biri.