SON DAKİKA
hava
Google News

ZAFER PARTİSİ ERZİNCAN KADIN KOLLARI SAHAYA İNİYOR

Son Güncelleme :

19 Ağustos 2025 - 12:12

/ 93 views kez okundu.
reklam
ZAFER PARTİSİ ERZİNCAN KADIN KOLLARI SAHAYA İNİYOR
reklam

Zafer Partisi Erzincan İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Arzu Tokyürek, kadınların toplumsal hayatta daha aktif rol alması için sosyal, kültürel ve siyasi projelerle sahaya ineceklerini duyurdu.

Zafer Partisi Erzincan İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Arzu Tokyürek, kadınların toplumsal hayatta daha aktif rol alması için sosyal, kültürel ve siyasi projelerle sahaya ineceklerini duyurdu. Geçtiğimiz hafta göreve getirilen Arzu Tokyürek, kamuoyuna yaptığı ilk açıklamada, kadınların sesini duyurmak ve temsiliyetlerini güçlendirmek amacıyla yoğun bir saha çalışması yürüteceklerini belirtti.

Cumhuriyetin temel değerlerine, laikliğe ve kadın haklarına sahip çıkma kararlılığıyla yola çıktıklarını ifade eden Tokyürek, Erzincan’daki kadınların hak ettiği temsiliyeti kazanması için mücadele edeceklerini söyledi.

Zafer Partisi Erzincan Kadın Kolları’nın kısa vadede hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar arasında şu projeler öne çıkıyor:

  • Kadın istihdamını artırmaya yönelik seminerler,
  • Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık kampanyaları,
  • Genç kızlara özel eğitim ve bilinçlendirme programları,
  • Yerel yönetimlerde kadın temsiliyetini güçlendirmeye yönelik girişimler.

Toplumsal sorunlara karşı sessiz kalmayacaklarını vurgulayan Tokyürek, Erzincan’da çözüm odaklı projelerle fark yaratacaklarını kaydetti.

Açıklamasını, “Kadın varsa hayat var, kadın güçlenirse Türkiye güçlenir” sözleriyle tamamlayan Tokyürek, tüm Erzincanlı kadınları bu mücadelede birlikte yürümeye davet etti.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.