SON DAKİKA
hava
Google News

KEMAH’A YENİ ÖĞRETMENEVİ VE KUR’AN KURSU YAPILACAK

Son Güncelleme :

13 Eylül 2025 - 12:18

/ 78 views kez okundu.
reklam
KEMAH’A YENİ ÖĞRETMENEVİ VE KUR’AN KURSU YAPILACAK
reklam

Erzincan’ın Kemah ilçesine yapılacak olan 20 odalı öğretmenevi ile 4-6 yaş Kur’an Kursu, Hafızlık Kur’an Kursu ve İlçe Müftülüğü hizmet binasının inşası için protokol imza töreni düzenlendi.

Erzincan’ın Kemah ilçesine yapılacak olan 20 odalı öğretmenevi ile 4-6 yaş Kur’an Kursu, Hafızlık Kur’an Kursu ve İlçe Müftülüğü hizmet binasının inşası için protokol imza töreni düzenlendi. Kemah’ta gerçekleştirilen imza törenine; Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Kemah Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Kemah Belediye Başkanı Cevdet Bayram, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ın yanı sıra ilçe kurum amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve ilçe meclis üyeleri katıldı.

Yeni yatırımlar kapsamında inşa edilecek olan tesislerin ilçenin sosyal ve eğitim alanındaki ihtiyaçlarını karşılanacağı ifade edildi.

 

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.