SON DAKİKA
hava
Google News

EBYÜ İLE İŞKUR ARASINDA GENÇLİK PROGRAMI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Son Güncelleme :

16 Ekim 2025 - 11:24

/ 103 views kez okundu.
reklam
EBYÜ İLE İŞKUR ARASINDA GENÇLİK PROGRAMI PROTOKOLÜ İMZALANDI
reklam

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ile Erzincan Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında, gençlerin istihdam edilebilirliklerini artırmak ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ile Erzincan Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında, gençlerin istihdam edilebilirliklerini artırmak ve mesleki becerilerini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Üniversitenin Rektörlük Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende protokol; Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ile Erzincan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Oran tarafından imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, öğrencilerin iş yaşamına hazırlanması, deneyim kazanmaları ve istihdam süreçlerine aktif şekilde katılım göstermeleri hedefleniyor. Program dâhilinde öğrencilere çeşitli eğitim, danışmanlık ve staj imkânları sağlanacak. İŞKUR Gençlik Programı çerçevesinde, 23 Ekim 2025 tarihinde noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirilecek.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.