SON DAKİKA
hava
Google News

Başkan AKSUN: “2026’da Hizmetlerimizi Daha da Artıracağız”

Son Güncelleme :

31 Aralık 2025 - 17:12

/ 93 views kez okundu.
reklam
Başkan AKSUN: “2026’da Hizmetlerimizi Daha da Artıracağız”
reklam

Erzincan Belediye Başkanı Bekir AKSUN, 2026 yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bekir AKSUN, mesajında yeni yılın başta Erzincan olmak üzere tüm insanlık için barış, huzur ve umut getirmesini temenni etti.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir AKSUN, 2026 yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bekir AKSUN, mesajında yeni yılın başta Erzincan olmak üzere tüm insanlık için barış, huzur ve umut getirmesini temenni etti. Başkan AKSUN mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakarak, umutla beklediğimiz yeni bir yıla ulaşmış bulunmaktayız.

Çok değerli Erzincanlı hemşehrilerim; 2026 yılının sizlere, ailenize, şehrimize, ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm insanlığa barış, sevgi, hoşgörü ve huzur getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Erzincan Belediyesi olarak şehrimizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle, gece gündüz demeden çalışıyoruz. 2026 yılında da inşallah hizmetlerimizi daha da artıracak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükselten projelerle ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.