
Erzincan’da yayın hayatını sürdüren Gündem24 Gazetesi ve ERT ŞAH TV’nin sahibi Şah Rıza DAĞ, Birol DAĞ ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Erzincan Valisi Hamza AYDOĞDU’yu makamında ziyaret etti.
Erzincan’da yayın hayatını sürdüren Gündem24 Gazetesi ve ERT ŞAH TV’nin sahibi Şah Rıza DAĞ, Birol DAĞ ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Erzincan Valisi Hamza AYDOĞDU’yu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, yerel basının çalışmaları, Erzincan’daki medya faaliyetleri ve kentin gelişimine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, basının kamu ile vatandaş arasında önemli bir köprü görevi gördüğü vurgulandı.
Vali Hamza AYDOĞDU, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gündem24 Gazetesi ve ERT ŞAH TV yönetimine teşekkür etti. AYDOĞDU, yerel basının şehrin tanıtımı ve gelişimi açısından önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

