
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman KARAMAN, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada hem Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekti hem de bölgedeki savaşlara ilişkin önemli mesajlar verdi.
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman KARAMAN, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada hem Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekti hem de bölgedeki savaşlara ilişkin önemli mesajlar verdi. KARAMAN, konuşmasında Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde yürütülen politikalar sayesinde Türkiye’nin huzur içinde bir Ramazan geçirdiğini belirterek, “Bölgemizde savaşlar devam ederken ülkemiz aklıselim duruşuyla güçlü bir devlet olduğunu bir kez daha göstermiştir” dedi.
Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini vurgulayan KARAMAN, Erzincan’da kamu kurumları ve vatandaşların örnek bir birliktelik sergilediğini ifade etti. Karaman, “Valiliğimiz, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız el ele vererek aynı sofralarda buluştu, ekmeğimizi paylaştık” diye konuştu.
Bölgede devam eden çatışmalara da değinen KARAMAN, masum insanların hayatını kaybetmesinin herkesi derinden etkilediğini belirterek, “Artık yeter diyoruz; akan kan durmalı, bölgemize barış ve huzur hâkim olmalıdır” ifadelerini kullandı.
KARAMAN ayrıca Kudüs ve Mescid-i Aksa’da ibadet etmek isteyen Müslümanlara yönelik engellere tepki göstererek, bu kısıtlamaların kabul edilemez olduğunu ve derhal kaldırılması gerektiğini söyledi.
Konuşmasının sonunda TBMM Genel Kurulu’nu saygıyla selamlayan KARAMAN, birlik ve huzur mesajı verdi.

