
Erzincan’da iş dünyası ile yerel yönetim arasında dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Erzincan Şube Başkanı İsmail Miraç DURMAZ ve beraberindeki heyet, Erzincan İl Genel Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Cavit ŞİRECİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Erzincan’da iş dünyası ile yerel yönetim arasında dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Erzincan Şube Başkanı İsmail Miraç DURMAZ ve beraberindeki heyet, Erzincan İl Genel Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Cavit ŞİRECİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri Yusuf BAĞ ve Mükremin YÜKSEL’in yanı sıra Genç MÜSİAD Başkanı Kerem BUYRUK da katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Erzincan’ın ekonomik gelişimi, iş dünyasının beklentileri ve kurumlar arası iş birliği imkanları ele alındı.
MÜSİAD Erzincan Şube Başkanı İsmail Miraç DURMAZ, İl Genel Meclis Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Mehmet Cavit ŞİRECİ’yi tebrik ederek, “Her zaman Sayın ŞİRECİ’nin yanında olmaya devam edeceğiz. Erzincan’ın kalkınması adına ortak çalışmalar yürütmeye hazırız” dedi. DURMAZ ayrıca, nazik ev sahipliği dolayısıyla ŞİRECİ’ye teşekkür etti.
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit ŞİRECİ ise MÜSİAD’ın hem Erzincan hem de Türkiye için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çekerek, “Şehrimizin sosyal ve ekonomik gelişimi adına önemli çalışmalar yürüten MÜSİAD yönetimine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

