SON DAKİKA
hava
Google News

Erzincan’da 7 Bin 288 Kişiye Narkotik Bilgilendirmesi

Son Güncelleme :

20 Haziran 2026 - 12:26

/ 63 views kez okundu.
reklam
Erzincan’da 7 Bin 288 Kişiye Narkotik Bilgilendirmesi
reklam

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttükleri bilinçlendirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttükleri bilinçlendirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Narkorehber ve Narkonokta faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda, toplumun farklı kesimlerine yönelik eğitim ve bilgilendirme programları düzenlendi. Bu kapsamda; Erzincan Belediyesi Meslek Edindirme Eğitimi ve Kursları (ERMEK), Ceza İnfaz Kurumu ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu Ürün ve El Sanatları Fuarı, Çayırlı İlçe Devlet Hastanesi, Çayırlı Açık Bahçe Çay Ocağı, Otlukbeli İlçe Devlet Hastanesi, Üzümlü İlçe Devlet Hastanesi ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda ilde bulunan yabancı uyruklu şahıslara yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Kolluğun haber alma kaynaklarının artırılması ve geleceğin teminatı olan genç nesillerin zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla düzenlenen etkinliklerde toplam 7 bin 288 kişiye ulaşıldı.

Faaliyetler kapsamında katılımcılara NARKONOKTA, NARKOANNE, NARKOGÖÇMEN, UYUMA ve NARVAS projeleri hakkında detaylı bilgiler verilirken, farkındalığın artırılması amacıyla proje tanıtım broşürleri de dağıtıldı.

Yetkililer, uyuşturucuyla mücadelede toplumun tüm kesimlerinin bilinçlendirilmesinin büyük önem taşıdığını belirterek, benzer eğitim ve farkındalık çalışmalarının sürdürüleceğini ifade etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.