
Erzincan’da Babalar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret programı gerçekleştirildi. Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, aziz şehitlerin emaneti olan şehit babalarını hanelerinde ziyaret ederek hem Babalar Günü’nü kutladı hem de devletin vefasını bir kez daha gösterdi.
Erzincan’da Babalar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret programı gerçekleştirildi. Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, aziz şehitlerin emaneti olan şehit babalarını hanelerinde ziyaret ederek hem Babalar Günü’nü kutladı hem de devletin vefasını bir kez daha gösterdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit babalarıyla yakından ilgilenen ekipler, ailelerin talep ve görüşlerini dinledi. Ziyaretlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun selamları da iletildi.
Şehit ailelerine gösterilen ilgi ve hassasiyetin altı çizilen programda, aziz şehitlerin geride bıraktığı emanetlere sahip çıkmanın devlet ve millet adına en önemli sorumluluklardan biri olduğu vurgulandı. Yetkililer, şehit ailelerinin her zaman devletin himayesi altında olduğunu ifade ederek, “Bu millet büyük bir ailedir. Aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan ailelerimizin her zaman yanındayız” mesajını paylaştı.
Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşanırken, şehit babaları da yapılan bu anlamlı hatırlamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Devletin en üst kademelerinden iletilen selamların kendilerini onurlandırdığını belirten aileler, bu tür ziyaretlerin manevi açıdan büyük değer taşıdığını ifade etti.
Babalar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen program, hem vefa duygusunu güçlendirdi hem de şehit ailelerinin yalnız olmadığını bir kez daha ortaya koydu.

