
Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin başkanlığında, il genelinde sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması amacıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin başkanlığında, il genelinde sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması amacıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, hastane başhekimleri, hastane müdürleri ve hastane HAP sorumlularının katıldığı toplantıda; Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu ile Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) gündemleri ayrıntılı şekilde ele alındı. Ayrıca Yerel Düzey Sağlık Çalışma Grubu Operasyon Planı sunumu yapıldı.
Toplantıda, sağlık hizmetlerinde sevk süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi, acil sağlık hizmetlerinde kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve olası afet ile acil durumlara yönelik hazırlıkların gözden geçirilmesi konuları değerlendirildi.
Yapılan değerlendirmelerde, operasyonel planlamaların geliştirilmesi ve vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin en üst seviyeye çıkarılması hedefi vurgulandı.

