SON DAKİKA
hava
Google News

Süleyman Tan, Tekstil Sektörü Temsilcileriyle Buluştu: “Kazanan Erzincan Olacak”

Son Güncelleme :

04 Temmuz 2026 - 16:20

/ 62 views kez okundu.
reklam
Süleyman Tan, Tekstil Sektörü Temsilcileriyle Buluştu: “Kazanan Erzincan Olacak”
reklam

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı Süleyman Tan, seçim çalışmaları kapsamında sektör temsilcileriyle buluşmalarını sürdürüyor.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı Süleyman Tan, seçim çalışmaları kapsamında sektör temsilcileriyle buluşmalarını sürdürüyor. Tan, son olarak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren 6. Meslek Grubu’nda yer alan tekstil, deri ve hazır giyim ticareti temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

“Gönül Soframıza Hoş Geldiniz” temasıyla düzenlenen programa çok sayıda sektör temsilcisinin yanı sıra yerel basın mensupları da katıldı. Programda konuşan Süleyman Tan, birlik ve beraberlik içerisinde yönetilecek, tüm üyelerin söz sahibi olacağı bir oda yönetimi oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Göreve talip olmasının temel amacının makam değil hizmet olduğunu ifade eden Tan, ETSO’nun tüm üyelerinin ortak çatısı olduğuna dikkat çekerek, “Bugün sizlerin karşısına bir makam istemeye değil, birlikte daha güçlü bir gelecek kurmaya geldik. Bu odanın kapısından giren herkesin bir emeği, bir hikâyesi ve bir umudu var. Ben bu emeğin ne kadar kıymetli olduğunu bilen bir kardeşinizim.” dedi.

Erzincan’da doğup büyüdüğünü ve bu şehre karşı sorumluluk hissettiğini belirten Tan, artık ayrışmanın değil birlik olmanın zamanı olduğunu vurguladı. Üyelerin kendilerini değerli hissedeceği katılımcı bir yönetim anlayışı oluşturacaklarını dile getiren Tan, “Kimsenin kendisini yalnız hissetmediği, her üyenin fikrinin değer gördüğü, herkesin gururla ‘Bu benim odam’ diyebildiği bir anlayışı birlikte inşa edeceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Ayrıştırmadan, ortak akıl ve dayanışmayla çalışacağız. Bu oda birkaç kişinin değil, tüm üyelerimizin olacak.” ifadelerini kullandı.

Seçim sürecinde üyelerden yalnızca oy değil, güven ve destek beklediğini ifade eden Tan, konuşmasının sonunda Erzincan’a hizmet etme kararlılığını yineledi.

Tan, “Ben sizlerden sadece bir oy istemiyorum. Çocuklarımıza bırakacağımız daha güçlü bir Erzincan için destek, güven ve dua istiyorum. Bu şehir bana sadece ekmek vermedi; dostluk verdi, kardeşlik verdi, hayat verdi. Bugün neye sahipsem bunda Erzincan’ın ve sizlerin emeği çoktur. Bu nedenle bu yola koltuk için değil, bir vefa borcumu ödemek için çıktım. Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle adalet, şeffaflık ve samimiyetle çalışacağız. Çünkü biliyorum ki kazanan biz değil, kazanan Erzincan olacak.” diye konuştu.

Kahvaltı programı, sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerinin dinlenmesi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.