
Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Programda, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar rahmet ve dualarla anılırken, gazilere de minnet duyguları ifade edildi.
Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Programda, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar rahmet ve dualarla anılırken, gazilere de minnet duyguları ifade edildi. Otlukbeli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen anma etkinliklerinde, 15 Temmuz 2016 gecesinde milletin ortaya koyduğu birlik, beraberlik ve demokrasi mücadelesinin önemine dikkat çekildi. Programda yapılan konuşmalarda, Türk milletinin vatanına, bayrağına ve millî iradesine sahip çıkarak yazdığı destanın unutulmayacağı vurgulandı.
Belediyeden yapılan açıklamada, o gece sergilenen cesaret, fedakârlık ve vatan sevgisinin gelecek nesillere örnek olmaya devam edeceği belirtilerek, “Rabbim devletimize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun.” ifadelerine yer verildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında düzenlenen programa katılan vatandaşlara teşekkür eden Otlukbeli Belediyesi, aziz şehitleri rahmet ve minnetle, kahraman gazileri ise şükranla andıklarını ifade etti.

