DOLAR 32,3832 % -0.13
EURO 34,6825 % -0.36
GRAM ALTIN 2.403,52 % -1,30
ÇEYREK A. 3.929,75 % -1,30
BITCOIN 61.308,84 -1.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Erzincan’da Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz İle Biraraya Gelindi

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2019 - 9:53

/ 512 views kez okundu.
reklam
Erzincan’da Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz İle Biraraya Gelindi
reklam

15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmasına, unutturulmasına ve bu ihanetin üzerinin örtülmesine izin verilmemesi adına Cumhurbaşkanlığımızın talimatları ve himayelerinde ilimizde düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, Eşi Hanımefendi Hatice Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Eşi Nesrin Savaş, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Bülent Temizer, AKP İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, CHP İl Başkanı Ayhan Doğan, MHP İl Başkanı Salih Aksu, İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammer Doğan, Muharip Gaziler derneği Başkanı Sabri Taş,  şehit aileleri, gaziler, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayhan Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Salih Aksu ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun birer konuşma yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Programda konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş; “Aziz milletimiz, şehit ve gazi ailelerini kendi değerlerinden, kendi ailelerinden daha üstün tutmaktadır. Millet olarak her vesileyle bu teveccühü, bu ilgiyi gösteriyoruz. Çünkü millet olarak sizlere minnet borcumuz var. Diyerek başta 15 Temmuz gecesi vatanımızın bağımsızlığı için şehadete erişen kahramanlarımız olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. diye konuştu.

Düzenlenen programda şehit yakınları ile aynı masayı paylaşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki protokol mensupları salonda bulunan tüm şehit aileleri ve gazilerle görüşerek, istek ve taleplerini dinlediler.

Kaynak: Sebahattin KAPLAN

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.