
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kaymakamlar ve kaymakam adaylarını ağırladı. Ziyaretlerde yeni görevler, Pülümür’ün talepleri ve yerel konular ele alındı.
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kaymakamlar ve kaymakam adaylarını ağırladı. Ziyaretlerde yeni görevler, Pülümür’ün talepleri ve yerel konular ele alındı. K Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmeler kapsamında TBMM’de çeşitli ziyaretçileri kabul etti.
Önceki dönem Refahiye Kaymakamı olan ve Sakarya’nın Pamukova ilçesine kaymakam olarak atanan Halil İbrahim Köroğlu, Karaman’ı TBMM’de ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman, Köroğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette Pülümür AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kılıçoğlu da yer aldı. Görüşmede Pülümür’ün ihtiyaç ve talepleri değerlendirilirken, ilçeye yönelik konular ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunuldu.
Kaymakam adaylarından ziyaret
Karaman, yakın zamanda görev yerleri belli olacak 111. Dönem Kaymakam Adayları Mehmet Fatih Uçar, Mücteba Gürz, Hasan Burak Bilir ve Furkan Recep Nalbant’ı da TBMM’de ağırladı.
Kaymakam adaylarının nazik ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Karaman, kendilerine teşekkür ederek vatan ve millete hizmet yolunda üstlenecekleri görevlerde başarılar diledi.
Karaman, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede kaymakamlara ve kaymakam adaylarına iyi dileklerini ileterek yollarının ve bahtlarının açık olması temennisinde bulundu.

