
Erzincan’da kamu çalışanları arasında spor bilincini artırmak, kurumlar arası dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği Futsal Turnuvası başladı.
Erzincan’da kamu çalışanları arasında spor bilincini artırmak, kurumlar arası dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği Futsal Turnuvası başladı. Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından duyurulan turnuva, farklı kamu kurumlarından takımları futsal sahasında bir araya getirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen müsabakalarla kamu çalışanlarının spora teşvik edilmesi ve kurumlar arasındaki sosyal bağların güçlendirilmesi hedefleniyor.

Farklı kurumların takımlarının mücadele edeceği turnuvada sporcular, şampiyonluk için sahaya çıkarken fair-play anlayışı, karşılıklı saygı ve takım ruhu da ön planda tutulacak.
Kamu çalışanlarının sportif faaliyetlere katılımını destekleyen organizasyonun, kurumlar arası iletişim ve dayanışmaya katkı sağlaması bekleniyor.
Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, turnuvada mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileyerek müsabakaların centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

