SON DAKİKA
hava
Google News

Erzincan’da Süt Toplama Çalışmaları Sürüyor

Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Süt Toplama, Soğutma ve Süt Analiz Merkezi, üreticilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme :

06 Kasım 2026 - 11:33

reklam
Erzincan’da Süt Toplama Çalışmaları Sürüyor
reklam

Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Süt Toplama, Soğutma ve Süt Analiz Merkezi, üreticilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Merkez personelleri tarafından Hürrem Paşa Palangası’nda bulunan yetiştirici Çağlar Kutlu’ya ait süt, gerçekleştirilen çalışma kapsamında başarıyla toplandı.

Birlik tarafından yürütülen süt toplama hizmetiyle, üreticilerin sütlerinin uygun koşullarda toplanması ve süt kalitesinin korunmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.