Her gün bal yemek strese karşı savaşmaya yardımcı olur.
Bal dermatit ve kepek gibi cilt hastalıklarını hafifletir.
Kalp adelesine faaliyet ve zindelik vermesiyle Kalp Hastalarına faydalıdır.
Nar suyu ile karıştırılıp göze sürme gibi çekilirse gözün keskin görmesini sağlar.
Balın içerisinde çok sayıda vitamin, mineral ve amino asit bulunur.
Balın içerisinde bulunan früktoz ve glikoz maddeleri kan şekerinin düzenlenmesine yardım olur.
Bal, solunum yolu enfeksiyonları sebebiyle meydana gelen öksürüğü önlemek için tüketilebilecek doğal kaynakların başında gelir.
Doğal bal, antiseptik antibakteriyel ve antimikrobiyal özelliklere sahiptir.
Bal, tüm sindirim sistemi için etkili bir antimikrobiyal ajandır.
Bal gerçekten öksürüğe iyi gelerek öksürüğün şiddetini azaltıp boğazınızın yumuşamasını sağlıyor.
Haber: Haber Merkezi