DOLAR 32,3839 % -0.12
EURO 34,6926 % -0.34
GRAM ALTIN 2.402,43 % -1,34
ÇEYREK A. 3.927,97 % -1,34
BITCOIN 61.222,94 -1.796
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Google News

Erzincan’a Yeni Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu Müjdesi

Son Güncelleme :

03 Ekim 2019 - 12:17

/ 781 views kez okundu.
reklam
Erzincan’a Yeni Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu Müjdesi
reklam

Erzincan Valisi  Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı  Bekir Aksun’un, Mimar Sinan Mahallesinde ki Erzincan Belediyesine ait olan halı sahanın bulunduğu alanda incelemelerde bulundular.

Şehrin batı ulaşım koridoru üzerinde yer alan semt halı sahanın yerine şehrin imaj standartını yükseltecek kapasitede bir dönüşüm projesi geliştirmek üzere çalışma başlatan Erzincan Valisi  Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı  Bekir Aksun, çok amaçlı kapalı spor salonunun yapılması planlanan alanı gezerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Şuan için semt halı sahası olarak kullanılan tesisin ihtiyaç duyulan başka bir mahalleye taşınması yerine ise her yaştan sporseverin ihtiyacı olan birçok özelliği bünyesinde barındıracak olan yeni modern bir tesisin kurulması planlandı.

Erzincan Valisi  Ali Arslantaş konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayelerinde Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesinin destekleri ile her yaştan insanın spor yapabilmesi ve gelecek nesillerin sporla iç içe olması maksadıyla düşünülen çok amaçlı kapalı spor salonu projesinin Erzincan’a yeni bir iveme katacağını belirterek, imkânlarını genişletmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Basketbol, voleybol, hentbol antrenman salonu, antrenör odası (duş-wc), hakem odası (duş-wc), Soyunma Odaları (duş-wc), bireysel oyun salonu, ilkyardım ve sağlık odası, doping test odası, yayın odası, seyirci wc’leri, basın çalışma odası, VİP salonları, federasyon odası, idari birimler ve gözlem odaları gibi birçok aktivite alanını içinde barındıracak olan merkezin hizmete girmesi için hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Sinan Aksu’nun da destekleriyle, gerekli çalışmaların kısa zamanda yapılacağını bildiren Erzincan Valisi  Ali Arslantaş, yeni kapalı spor salonunun Erzincanlılara hayırlı olmasını temenni etti.

Erzincan Belediye Başkanı  Bekir Aksun ise yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları stresten uzaklaştırmaya dönük, zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla oluşturulması planlanan çok amaçlı kapalı spor salonu’nu için görkemli bir tesis kurguladıklarını belirterek, yeni yaşam merkezinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Haber: Haber Merkezi
Kaynak:

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.