DOLAR 32,4073 % -0.08
EURO 34,6488 % -0.53
GRAM ALTIN 2.391,23 % -1,80
ÇEYREK A. 3.909,66 % -1,80
BITCOIN 60.174,37 -4.498
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

DAĞ AİLESİNDEN HASTANE DOKTOR VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Son Güncelleme :

24 Ekim 2019 - 12:00

/ 1.273 views kez okundu.
reklam
DAĞ AİLESİNDEN  HASTANE DOKTOR VE PERSONELİNE TEŞEKKÜR
reklam

Erzincan Ulalar Eski Belediye Başkanı Sayın PAŞA DAĞ’ın eşi, Erol Dağ, Birol Dağ, Şah Rıza Dağ, Peruze Arslan, Güler Hasgül, Reyhan Dağ Kolstad ve Pınar Dağ’ın kıymetli anneleri, Canımız, kıymetlimiz, evimizin temeli Sayın ZEYNEP DAĞ hanımefendinin yaşamış olduğu ciddi rahatsızlık döneminde ve tedavi sürecinde emeği geçen Annemize Anneleri gibi bakan başta Erzincan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Sayın Erkan Hirik ve ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ MENGÜCEK GAZİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Orhan Çimen olmak üzere, Başhekim yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Arif Onur Eden’e; Kardiyoloji yoğun bakım servisi doktorlarına, hemşire ve servis görevlilerine, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sayın Fatih Özçiçek’e, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Nurcan KEÇECİ’ye, evde sağlık hizmetleri tüm görevlilerine, hastane bünyesinde görev yapan tüm personele gönülden teşekkürü borç biliriz.

İyi dileklerini ve dualarını eksik etmeyen, telefon, mesaj ve ziyaretleri ile yanımızda olan tüm aile, dost, akraba ve tanıdıklarımıza da ayrıca teşekkür eder, saygı, sevgi ve hürmetlerimizi sunarız.

Kıymetli Annemiz ZEYNEP DAĞ Hanımefendinin sağlığına kavuşarak daha iyi olmasını temenni ederiz.

DAĞ AİLESİ | ERT ŞAH MEDYA GRUBU

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.