DOLAR 32,3926 % -0.1
EURO 34,6225 % -0.56
GRAM ALTIN 2.387,61 % -1,95
ÇEYREK A. 3.903,74 % -1,95
BITCOIN 60.133,29 -4.188
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

ERZİNCAN’DA KORONAVİRÜSTEN İKİNCİ ÖLÜM VAKASI

Son Güncelleme :

01 Nisan 2020 - 16:10

/ 1.686 views kez okundu.
reklam
ERZİNCAN’DA KORONAVİRÜSTEN İKİNCİ ÖLÜM VAKASI
reklam

Erzincan’dan Koronavirüs salgınından hayatlarını kaybedenlerin sayısı ikiye çıktı.   ölüm vakası gerçekleşti. İstanbul’dan Erzincan’daki köyüne gelen 83 yaşındaki bir vatandaş Koronavirüs’ten dolayı hayatını kaybetti. Erzincan’da ikamet eden 94 yaşındaki bir vatandaş da koronavirüs salgınından dolayı yaşamını yitirdi.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınından Erzincan’da hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye çıktı.  Erzincan’ın Kemah ilçesi nüfusuna kayıtlı, kış aylarında İstanbul’da yaşayan, yaz aylarında köyüne gelen 83 yaşındaki kronik rahatsızlığı olan bir kişi Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı. Tedavisi süren    yaşlı vatandaş hayatını kaybetti. Özel bir alanda toprağa verilen vatandaşın aile yakınları ile ilgili karantina süreci devam ediyor.

Diğer bir ölüm vakası ise Erzincan merkezde yaşandı. Erzincan Merkezde ikamet eden ve Koronavirüs tespit edilen 94 yaşındaki bir erkek vatandaş tedavi gördüğü Erzincan Mengücekgazi Eğitim Araştırma hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.

Bu vakayla birlikte Erzincan’da Koronavirüsten yaşamını yitirenlerin sayısı 2 ye çıktı.

Haber: Sebahattin KAPLAN

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.