SON DAKİKA
hava
Google News

KIZILAY’DAN ACİL KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2020 - 13:59

/ 578 views kez okundu.
reklam
KIZILAY’DAN ACİL KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
reklam

Ülke genelinde kan stoklarının kritik seviyenin altına inmesi nedeniyle birçok ameliyat yapılamaz hale geldi. Vatandaşlar Kovid 19 salgını ve Ramazan ayı nedeniyle kan bağışında bulunmaktan çekinirken stoklar tükenme seviyesine geldi. Erzincan Kızılay Kan Merkezi sağlıklı tüm vatandaşları kan bağışına bekliyor.
Kızılay’ın kan stoklarının kritik seviyenin altına inmesi nedeniyle Acil kan Bağışı çağrısı yapıldı. Ülke genelinde yaşanan Koronavirüs salgını ve Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlar kan bağışında bulunmaktan çekinirken, stoklar giderek tükenme noktasına geliyor. Kan yetersizliği nedeniyle bir çok ameliyat yapılamıyor.

Erzincan Kızılay Kan Merkezi görevlisi Neslihan Kartal, hafta içi 10-17 saatleri arasında, iftardan sonra ise 21-24 saatleri arasında kan bağışı beklediklerini ifade ederek, tüm Erzincan halkını kan bağışında bulunmaya davet etti.
Haber: Sebahattin KAPLAN

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.