DOLAR 32,3864 % -0.12
EURO 34,6238 % -0.54
GRAM ALTIN 2.389,55 % -1,87
ÇEYREK A. 3.906,91 % -1,87
BITCOIN 60.335,70 -3.912
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

VE ŞAMPİYONLUK KUPASI DÖRTYOLA GELDİ

Son Güncelleme :

28 Temmuz 2020 - 15:49

/ 497 views kez okundu.
reklam
VE ŞAMPİYONLUK KUPASI DÖRTYOLA GELDİ
reklam

O kupa sonunda Dörtyola geldi. Sayın seyirciler 3. Lig 1. Grupta Play off Şampiyonu olarak Türkiye 2. Ligine çıkan Anagold 24 Erzincansporda şampiyonluk kutlamaları devam etti. Kupa Dörtyola getirildi. Futbolculara moral yemeği düzenlendi ve Yönetim- Teknik heyet ve futbolcular şehirde şampiyonluk turu attılar.

  1. Lig 1. Grupta Play off Şampiyonu olarak Türkiye 2. Ligine çıkan Anagold 24 Erzincansporda şampiyonluk kutlamaları devam etti. Kırmızı siyahlı takım için ilk olarak Işıkpınar’da yemek programı düzenlendi.

Mut Karaman karayolunuda meydana gelen kazadaki şehitler nedeniyle Cumhuriyet Meyedanında düzenlenecek olan kutlama programı iptal edildi.

Programa Erzincan Valisi Mehmet Makas, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman- Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan eski milletvekili Sebahattin Karakelle, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Siyasi Parti İl Başkanları, Erzincanspor Kulüp Başkanı Gökhan Keleş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Teknikdirektör Kemal Kılıç, Teknik heyet, Futbolcular ve bazı işadamları katıldı.

Buradaki programda şampiyonluk kupasının önünde futbolculara protokol tarafından Şampiyonluk madalyaları verildi.

Programda yapılan konuşmalarda Türkiye 2. Liginde mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspora başarı dileklerinde bulunuldu.

Son Başbakan Binali Yıldırım ise programa Telekonferans sistemiyle katılarak, Erzincanspor camiasını tebrik etti.

Daha sonra şehir turuna geçildi. Üstü açık otobüse binen Erzincansporlu futbolcular, teknik kadro ve yöneticiler, şampiyonluk sevincini taraftarlarla buluşarak yaşadılar.

Şehrin ana caddelerinde tur atan futbolcular taraftarlarla bütünleştiler.

Ve şampiyonluk kupası Dörtyola geldiğinde Havai fişek gösterisi yapılarak şampiyonluk sevinci bir kez daha yaşandı.

Haber: Haber Merkezi

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.