DOLAR 32,3145 % -0.36
EURO 34,6402 % -0.62
GRAM ALTIN 2.407,09 % -1,15
ÇEYREK A. 3.935,59 % -1,15
BITCOIN 63.430,23 1.8
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

İLİÇ KAYMAKAMLIĞI TOPLANTI YAPTI

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2020 - 16:43

/ 596 views kez okundu.
reklam
İLİÇ KAYMAKAMLIĞI TOPLANTI YAPTI
reklam

İliç Kaymakamlığı ilçe İdare Şube Başkanları toplantısı Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda kamu ve hizmet çalışmaları hakkında değerlendirilmeler yapıldı.

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. Maddesi gereğince; İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı, Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu Başkanlığında, Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ve kamu kurum kuruluşları müdürlerinin katılımı ile İliç Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıda; Kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin arttırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik, tasarruf ve verimliliğin arttırılması, yatırımların izlenmesi, yeni yapılacak yatırımların planlanması ve hizmet sunumunda varsa aksayan yönlerin tespiti ve giderilmesi, emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde devamlılığının sağlanması konuları değerlendirilirken pandemi sürecinde Hıfzıssıhha Kurulu’nca alınan kararların eksiksiz bir şekilde uygulanması, kurumlarda maske kullanımı ve hijyen kurallarına riayet edilmesi konularında dikkat edilmesi ve yapılması gereken hususlar ile gündemdeki diğer konular hakkında da detaylı görüşmeler yapıldı.

HABER: HABER MERKEZİ

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.