DOLAR 32,3849 % -0.12
EURO 34,5906 % -0.65
GRAM ALTIN 2.381,33 % -2,21
ÇEYREK A. 3.893,48 % -2,21
BITCOIN 59.947,32 -4.945
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

OKUL DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

01 Eylül 2020 - 15:31

/ 687 views kez okundu.
reklam
OKUL DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
reklam

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü  Aziz Gün, okul ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaretinde telafi eğitimine gelen öğrencilere hitap eden Gün okulların en güvenilir yerler olduğunu ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü ziyaretinde yüz yüze telafi eğitimi için okula gelen 8. Sınıf öğrencilerine hitap etti. GÜN, üç haftalık telafi eğitiminin çok önemli olduğunu, bu süreci iyi değerlendirmeleri gerektiğini öğrencilere anlattı. Okulların en güvenilir yerler olduğunu ifade eden GÜN, Temizlik, Mesafe ve Maske (TMM)  kurallarına riayet edildiği müddetçe virüsün bulaşma riskinin çok çok düşük olduğunu, bunlara riayet edildiği takdirde tedirgin olmaya yer olmadığını söyledi. Ayrıca öğrencileri gün boyunca aynı sırada oturmaları hususunda da ikaz ederek, bütün olumsuz algılara rağmen tedbirlerini alarak derse gelen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokul Müdürü Osman ÇİÇEK ile beraber kurs sınıflarını gezen İl Millî Eğitim Müdürü Aziz GÜN’e okul görevlilerince ateş ölçerle ateş kontrolü yapıldı, ayak pedallı dezenfektanla ellerini dezenfekte eden Gün alınan tedbirlerden çok memnun olduğunu ifade etti. Öğretmenlerle kısa bir değerlendirme toplantısı yaparak 2020-2021 eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı.

HABER: HABER MERKEZİ

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.