DOLAR 32,3926 % -0.1
EURO 34,6225 % -0.56
GRAM ALTIN 2.387,61 % -1,95
ÇEYREK A. 3.903,74 % -1,95
BITCOIN 60.133,29 -4.188
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

ERGAN DAĞINA OTEL VE FUTBOL SAHALARI YAPILACAK

Son Güncelleme :

11 Kasım 2020 - 10:37

/ 720 views kez okundu.
reklam
ERGAN DAĞINA OTEL VE FUTBOL SAHALARI YAPILACAK
reklam

Erzincan Vali Mehmet Makas, Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezinde projelendirilen yüksek irtifa kamp eğitim merkezi yerinde incelemelerde bulundu. Vali Makas Merkezde 100 yataklı otel ile iki futbol sahası için projelendirilen yüksek irtifa kamp eğitim merkezinin tamamlanmasıyla Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’nin daha cazip hale geleceğini söyledi.

Erzincan il merkezine 17 kilometre uzaklıkta ve kesintisiz 15 kilometre kayak yapma alanına sahip Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi, beyaz örtüsünü giyerek, kayak severlerin eğlencesine ortak olmak için sabırsızlanıyor.

Geçen yıllara oranla daha fazla ziyaretçi hareketliliği kazanması beklenen Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezinde incelemede bulunan Erzincan Valisi Mehmet Makas, 100 yataklı otel ile çim ve sentetik futbol sahalarından oluşan yüksek irtifa kamp eğitim merkezi için projelendirilen bölgede ilgili paydaşlar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Vali Makas yaptığı açıklamada; Erzincan ile çevre illerdeki kayak severler ve profesyonel kayakçılarca da tercih edilen merkezde 100 yataklı otel ile biri çim biri de sentetik olmak üzere iki futbol sahası için projelendirilen yüksek irtifa kamp eğitim merkezinin tamamlanmasıyla, Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’nin sahip olacağı cazibenin daha da artacağını kaydetti.

Vali Makas Türkiye’nin 27’nci ve son Başbakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a, Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi için projelendirilen 100 yataklı otel ile çim ve sentetik futbol sahalarından oluşan yüksek irtifa kamp eğitim merkezinin yapımı için sunmuş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.