DOLAR 32,3840 % -0.12
EURO 34,7908 % -0.06
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,95
ÇEYREK A. 3.943,33 % -0,95
BITCOIN 61.780,94 -0.887
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

TSO’DAN TABLET DESTEĞİ

Son Güncelleme :

24 Aralık 2020 - 14:53

/ 718 views kez okundu.
reklam
TSO’DAN TABLET DESTEĞİ
reklam

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Pandemi döneminde uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla Erzincan genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaçlı öğrencilere verilmek üzere toplam 65 adet tablet hediye edildi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası, Pandemi döneminde uzaktan eğitime katkıda bulunmak amacıyla Erzincan genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaçlı öğrencilere verilmek üzere toplam 65 adet tablet hediye etti.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu tarafından, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ile protokol imzalandı.

Başkan Tanoğlu, okullarda yüz yüze eğitime geçilememesi nedeniyle uzaktan eğitimin büyük önem kazandığını ve bu anlamda maddi açıdan imkânı bulunmayan çocukların ihtiyaçlarının karşılanmasına bir nebze katkıda bulunmak istediklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ise tablet bilgisayarı bulunmadığı için derslerini takip edemeyen, öğrencilerimize destek olmak amacıyla Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının katkıları ile alınan tabletlerin öğrencilerimizin geleceği için önemli bir katkı olduğunu vurgulayarak eğitim ve öğretime verdikleri destekten dolayı Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu’na teşekkür etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.