DOLAR 32,3832 % -0.13
EURO 34,6825 % -0.36
GRAM ALTIN 2.403,52 % -1,30
ÇEYREK A. 3.929,75 % -1,30
BITCOIN 61.308,84 -1.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

BELEDİYE’DEN ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Son Güncelleme :

15 Haziran 2021 - 12:12

/ 316 views kez okundu.
reklam
BELEDİYE’DEN ÜST YAPI ÇALIŞMALARI
reklam

Erzincan Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında başlatılan üst yapı çalışmaları devam ediyor. Ekipler yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlarda da bakım onarım çalışmaları yapıyor.

Erzincan Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında başlatılan üst yapı çalışmaları devam ediyor. Ekipler yol genişletme ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlarda da bakım onarım çalışmaları yapıyor.

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol ve kaldırımlarda rutin bakım onarım çalışmalarını sürdürürken, yol genişletme ve kaldırım yenileme çalışmalarını da aksatmadan devam ettiriyor. Kaldırım yenileme çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi 125. Sokak ve Hocabey Mahallesinde bulunan Gençlik Merkezinde eskiyen kaldırımlar yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi.

Yol genişletme çalışmaları kapsamında ise Hukuk Fakültesi kanal yolu ve Buğdaylı Mahallesi su deposu yolunda çalışmalar tamamlanarak yollar genişletildi. Yol tamir çalışmaları kapsamında da Yeni Mahallede asfalt yama çalışmaları tamamlandı. Ekipler yeşil alanlarda da çalışma yürütüyor.

Erzincan Belediyesine bağlı ekipler, şehrin birçok noktasında çalışmalarını haftanın yedi günü aralıksız sürdürüyor. Ekipler refüjlerde bakım onarım çalışmalarının yanı sıra şehir genelinde de genel temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, refüjlerde gerçekleştirdiği bakım çalışmalarını aralıksız biçimde sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda şehir genelindeki refüjlerde rutin bakım ve çim biçme işlerine devam ediyor. Son olarak Talip Kaban Bulvarı üzerinde bulunan refüjde çalışma yapan ekipler, çimlerin biçilmesi ile birlikte yabani otların temizlik çalışmalarını da gerçekleştirdi. Aynı zamanda Ergan Kavşağında bulunan refüjlerde gül çapası çalışmaları da tamamlandı.

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler daha temiz bir Erzincan için belirlenen programlar dâhilinde mahallelerde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Genel temizlik çalışmaları yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm mahalleler vakumlu araç ile süpürülüp temizleniyor.

Çukurkuyu Mahallesi Terzibaba Caddesi ve Barbaros Mahallesinde genel temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler, ara vermeden en kısa süre içerisinde tüm mahallelerde genel temizlik çalışmalarını tamamlayacaklar.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.