DOLAR 32,3926 % -0.1
EURO 34,6225 % -0.56
GRAM ALTIN 2.387,61 % -1,95
ÇEYREK A. 3.903,74 % -1,95
BITCOIN 60.133,29 -4.188
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

10 Eylül 2021 - 13:48

/ 280 views kez okundu.
reklam
GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
reklam

Erzincan Belediyesi kent genelinde mahallelerin temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi kent genelinde mahallelerin temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dâhilinde kent genelinde temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, çöplerin toplanması, yolların ve parkların bakım-onarımının yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Hocabey Mahallesinde ot biçme, çöp toplama, yol yıkama ve yol süpürme gibi çalışmalarını tamamlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Bahadır Merdan; “Belirlediğimiz program dâhilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde çöplerin toplanması, otların biçimi, cadde ve sokakların süpürülüp yıkanması gibi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz” dedi.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.