DOLAR 32,3231 % -0.07
EURO 34,8231 % -0.02
GRAM ALTIN 2.413,50 % 0,83
ÇEYREK A. 3.946,06 % 0,83
BITCOIN 64.357,77 0.874
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

AFAD ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

Son Güncelleme :

24 Aralık 2021 - 13:46

/ 279 views kez okundu.
reklam
AFAD ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU
reklam

Afetlerin gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğu gerçeğinden hareketle, afet zararlarını azaltmayı, önlemlerini almayı ve etkilerini azaltmayı amaçlayan AFAD oynadığı bu misyonla hareket ederek çalışmalarını sürdürüyor. Erzincan Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü öğrencilere Afet Hazırlık Süreci hakkında bilgilendirmede bulundu.

Afetlerin gerçekleşmesinin kaçınılmaz olduğu gerçeğinden hareketle, afet zararlarını azaltmayı, önlemlerini almayı ve etkilerini azaltmayı amaçlayan AFAD oynadığı bu misyonla hareket ederek çalışmalarını sürdürüyor. Erzincan Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü öğrencilere Afet Hazırlık Süreci hakkında bilgilendirmede bulundu. Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi Afetlere Hazırlık Kulübü Başkanı ve üyeleri Erzincan İl AFAD Müdürlüğünü gezdi. Burada AFAD ekipleri tarafından gerçekleştirilen hizmetler hakkında tanıtımda bulundu. Afet ve acil durumlarda, gerekli arama ve kurtarma malzemeleri tanıtılarak depremler, sel ve su taşkınları, çığ, fırtına, yangın, taşımacılık kazaları, nükleer, biyolojik ve kimyasal kazalar gibi acil eylem planı doğrultusunda yapılacak müdahale süreci anlatıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.