DOLAR 32,3822 % -0.13
EURO 34,7867 % -0.07
GRAM ALTIN 2.412,49 % -0,93
ÇEYREK A. 3.944,42 % -0,93
BITCOIN 61.616,50 -1.448
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

CHP’DEN KAPSAMLI BİLGİLENDİRME RAPORU

Son Güncelleme :

29 Aralık 2021 - 10:59

/ 468 views kez okundu.
reklam
CHP’DEN KAPSAMLI BİLGİLENDİRME RAPORU
reklam

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı tarafından ekonomik veriler üzerinden iktidara yönelik sorulardan çiftçinin yaşadığı zararlara basın özgürlüğünden açıkta kalan öğrenci sayısına kadar birçok konunun eleştirilerle sunulduğu haftalık bilgilendirme raporunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı tarafından ekonomik veriler üzerinden iktidara yönelik sorulardan çiftçinin yaşadığı zararlara basın özgürlüğünden açıkta kalan öğrenci sayısına kadar birçok konunun eleştirilerle sunulduğu haftalık bilgilendirme raporunu açıkladı. Raporda iktidara yönelik yöneltecek sorular arasında şu konular dikkat çekti; kurdaki rekabet gücü, kurdaki artışa çare bulun, Türk lirası, hazine, Merkez bankası, finansörler, yatırımcılar, faiz, borçlanma vb.

Sorunların çözümü hakkında çözüm önerisinde bulunmanın yanı sıra haftalık bilgilendirme raporunda Türkiye’nin Avrupa ülkelerinin bir ucuzluk pazarı haline geldiğine, bir ekonomik kaos programının yürütüldüğüne, elektriğe zam hazırlığı yapıldığına, Türkiye’nin yeni yılda enerji arzında neler yapması gerektiğine, kurdaki düşüşün zamları teğet geçtiğine, TÜİK verilerinin tüketici güveninde düşük seviyelerde olduğuna, Halk bankasında derin bir kriz yaşandığına, hazırlıksız projeyle hayvancılıkta zarar olduğuna, Çaykur, Botaş ve Şeker Kurumlarının iflasın eşiğinde olduğuna vb. birçok politika ve yatırımların yaşadığı son duruma değindi.

Detaylar PDF formatında

CHP BİLGİLENDİRME RAPORU

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.