SON DAKİKA
hava
Google News

MEŞVERET ERZİNCAN KEMAH’TA YAPILDI

Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 11:10

/ 374 views kez okundu.
reklam
MEŞVERET ERZİNCAN KEMAH’TA YAPILDI
reklam

Halkın sorunlarını yerinde görmek ve çözümler üretmek amacıyla  erzincan Valiliği tarafından başlatılan MEŞVERET ERZİNCAN toplantılarının dördüncüsü Kemah İlçesinde yapıldı. Toplantıda ilçedeki yatırımlar ve projeler görüşülerek ziyaretlerde bulunuldu.

Halkın sorunlarını yerinde görmek ve çözümler üretmek amacıyla  erzincan Valiliği tarafından başlatılan MEŞVERET ERZİNCAN toplantılarının dördüncüsü Kemah İlçesinde yapıldı. Toplantıda ilçedeki yatırımlar ve projeler görüşülerek ziyaretlerde bulunuldu.

Kemah İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren  Erzincan Valisi Mehmet Makas,  Milletvekili Süleyman Karaman ve beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte ilk olarak Kemah Kaymakamlığını, ardından da Kemah Belediye Başkanlığını ziyaret ettiler.

Kaymakam Muhammet Şükrü Pekpak ve Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan’dan ilçede sunulan hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında brifing alan Vali Mehmet Makas, Kaymakam Pekpak’a ve Belediye Başkanı Aslan’la görüştü.

Vali Makas ve beraberindekiler daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Güvenlik güçleri ile bir süre görüşen Vali Makas, ilçenin güvenlik ve asayişi ile ilgili olarak yetkililerden bilgiler aldı.

Ardından esnaf ziyaretinde bulunan Vali Makas, Milletvekilleri ve protokol mensupları ile esnaflara ziyarette bulunarak onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vali Makas, esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundular.

Esnaf ziyaretinin ardından Vali Makas ve beraberindekiler, Kemah ilçesin yapılan ve devam eden hizmetler ile yatırımlar ve planlanan projelerin değerlendirildiği halka açık, ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile kanaat önderlerinin katılımıyla; sorun, öneri ve taleplerin ele alındığı, soru cevap şeklinde gerçekleşen MEŞVERET KEMAH Toplantısı’na katıldılar.

Vali Mehmet Makas’ın başkanlığında İl Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Yunus Emre Temel, Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, Kaymakam Adayı Ayşegül Yıldırım, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, Yatırımcı Kurumların İl Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Kemah İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve Vatandaşların katılımıyla MEŞVERET KEMAH toplantısı gerçekleştirildi.

Kemah Semt Kütüphanesi Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, Vali Makas açılış konuşmasının ardından Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak ve Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan tarafından ilçedeki hizmetler ve çalışmalar ile talep edilen yatırımlar ile ilgili sunumlar yapıldı.

Yapılan sunumların ardından Milletvekilleri tarafından Erzincan ve ilçelere yapılan yatırımlar ve yeni projeler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Ardından söz alan muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler sorun ve taleplerini dile getirdiler. Dile getirilen konular hakkında Vali Mehmet Makas, Milletvekilleri, EBYÜ Rektörü, İlçe Kaymakamı ve Kemah Belediye Başkanı tarafından isteklerin karşılanması veya sorunların çözümü konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

İstek ve sorunlar ile ilgili olarak ilgili kurum yöneticileri de söz alarak, sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması ile ilgili olarak kurumları tarafından yapılan, devam eden, planlanan veya yapılabilecek çalışmalar hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulundular.

Toplantı sonunda Vali Mehmet Makas, toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla buradayız, vatandaş odaklı kamu yönetimi amacıyla buradayız, derdimiz dua almak. Biz bugün ziyaret ettiğimiz tüm Kemahlı esnaflarımızdan şükür kelimesini duyduk, asayiş anlamında da devletin asli görevi vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak. Bu amaçla güvenlik güçlerimiz milli teknolojimizle 24 saat görevlerinin başındalar ve bölgemizde önemli başarılara imza atıyorlar. Allah onlardan razı olsun.” dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.