DOLAR 32,4419 % 0.02
EURO 34,6977 % -0.36
GRAM ALTIN 2.396,91 % -1,57
ÇEYREK A. 3.918,95 % -1,57
BITCOIN 60.797,90 -3.296
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR’DA HEDEF PLAY-OFF

Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 13:43

/ 398 views kez okundu.
reklam
ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR’DA HEDEF PLAY-OFF
reklam

Teknik Direktör değişikliğinden sonra Yeni Teknik Direktör Mesut Toros ile ligde başarılı sonuçlar elde eden Anagold 24 Erzincanspor’da hedef Play-Off ve Birinci lig.

Teknik Direktör Erman kılıç ile lige başlayan Anagold 24 Erzincanspor, ligin ilk haftalarında arka arkaya puan kayıpları yaşadı. Ankara Demirspor ile alınan beraberliğin ardından Erman Kılıç ile yollarını ayıran Siyah-Kırmızılılar, teknik direktörlüğe Mesut Toros’u getirdi.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR KÜLLERİNDEN DOĞDU

Lig’in iyi takımlarından başarılı sonuçlar elde etmesine rağmen Amedspor’dan fikir ayrılığı nedeniyle görevi bırakmak zorunda kalan Mesut Toros’un gelmesiyle Anagold 24 Erzincanspor adeta küllerinden doğdu. Lig’in 10’uncu haftasında görevine başlayan tecrübeli teknik adam yönetiminde Anagold 24 Erzincanspor, küme düşme hattında teslim aldı. Teknik Direktör Mesut Toros göreve başladığında Anagold 24 Erzincanspor 9 haftada 1 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 berabelik ile 7 puan toplarken, rakip fileleri 6 kez havalandırmış ve kendi kalesinde 10 gol görmüş averajı -4 dü. Karacabeyspor karşılaşması ile görevine galibiyetle başlayan Teknik direktör Mesut Toros ligde oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 16 puan toplarken, rakip filelere 19 gol atıp kendi kalesinde 9 gol gördü.

Lige kötü bir başlangıç yapan Anagold 24 Erzincanspor Mesut Toros geldikten sonra aldığı başarılı skorlar ile ilk yarıda topladığı 23 puanla ligi 9. sırada tamamladı. Play-Off mücadelesinde iddialı bir duruma geldi ve Puan durumunda 5 sırada bulunan takım ile puan farkı sadece 2.  İlk yarıda Bucaspor ile birlikte 25 golle 24Erzincanspor kaydetti.

İNANCINI KAYBETMEDİ

Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mesut Toros ligde küme düşme hattında aldığı takım ile Play-off inancını hiç kaybetmedi. Teknik bilgisi ve yönetim anlayışıyla oyuncuların özgüvenini geri getiren Mesut Toros, sihirli dokunuşlarıyla futbolcuların performansını yeniden yukarıya çıkardı. Hem takımın hem de bireysel anlamda oyuncuların performanslarını yükselten İzmirli başarılı teknik adam, Play-off meşalesini Karacabeyspor galibiyetiyle yaktı. Nazilli Belediyespor’da her teknik direktörünün elde edemeyeceği tarihi bir başarıyı yakalayan, Mesut Toros ve ekibi Anagold 24 Erzincanspor’da aynı başarıyı tekrarlayıp Kırmızı-Siyahlı takımın tarihinde iz bırakmak istiyor.

Ayrıca Mesut Toros, kendisine inanan Anagold 24 Erzincanspor Başkanı Gökhan Keleş  ve yönetime teşekkür etti.

ÖZEL YETENEK MUHAMMED DEMİRCİ

Anagolgd 24 Erzincanspor’da küllerinden doğan ikinci bir isim Muhammed Demirci. Barselona, Beşiktaş gibi devlerde ile Türkiye liglerinde forma giyen Demirci, Kırmızı-siyahlı takamın en fazla golünü (9) atarken, özel yeteneği ve oynadığı futbol taraftarın gönlünde taht kurdu. Lige iyi başlamayan Ozan Papeker son haftalarda attığı 9 gol ile kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

Ligde 25 gol atan Anagolgd 24 Erzincanspor’un gollerini Muhammed Demirci 9, Ozan Papeker 7,Uğurcan Bekçi 3, Oktay Balcı 2, Diğer golleri Atalay Yıldırım, Mustafa İnan, İbrahim Köse ve Sefa Küpeli kaydetti.

Teknikdirektör Toros; “Hedefimiz öncelikle olarak Play-off’a kalmak. Aldığımız puanlar ile bir anda yukarılara çıktık ve ligi ilk yarıda 23 puanla 9. sırada tamamladık. İkinci yarı çıkışımız sürdüreceğiz.

Ben takımıma çok güveniyorum. Sahada ne olursa olsun çok güçlü bir Anagold 24 Erzincanspor olacak. Ligin ikinci devresinde kazanma adına her şeyimizi ortaya koyacağız. İlk hedefimiz Play-off’a kalmak. Sonra 1 Lig’e çıkmak. Ligde güçlü takımlar ama biz de güçlüyüz. Sahaya çıkıp en güçlü Anagold 24 Erzincanspor’u izlettireceğiz. Oyuncularım kazanma adına bütün gücünü ortaya koyacak. Teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz arasında güzel bir ilişki devam ediyor. Kulübümüzün geleceği adına önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Takımda ihtiyaç duyulan bölgelere 2 veya 3 transfer yapmayı düşünüyoruz. Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyet ve Futbolcular olarak bu şehrin adını yüceltmek için gece gündüz çalışıyoruz, Taraftarımızı ve Basınımızın bizim yanımızda olması ayrı bir mutluluk. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

KAMP 2 OCAK’TA ANTALYA’DA BAŞLADI

Anagold 24 Erzincanspor takımı ikinci yarı hazırlıkları için 10 günlük kamp için 2 Ocak’ta Antalya’da toplandı. Kırmızı-Siyahlı takım Antalya’da yapacağı kampta hazırlık maçları da oynanması bekleniyor. 15 Ocak’ta Erzincan’a dönecek olan Anagold 24 Erzincanspor ikinci yarının ilk karşılaşmasını kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu ile oynayacak.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.