DOLAR 32,3926 % -0.1
EURO 34,6225 % -0.56
GRAM ALTIN 2.387,61 % -1,95
ÇEYREK A. 3.903,74 % -1,95
BITCOIN 60.133,29 -4.188
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

ÇAYIRLILI ÖĞRENCİLERDEN KÜLTÜR GEZİSİ

Son Güncelleme :

17 Şubat 2022 - 13:40

/ 451 views kez okundu.
reklam
ÇAYIRLILI ÖĞRENCİLERDEN KÜLTÜR GEZİSİ
reklam

Çayırlı İlçesi ortaokul ve lise öğrencileri Erzincan merkezde gerçekleştirilen kültürel etkinliklere katıldı. Öğrenciler ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmini izledi, Kitap Fuarını gezdi ve yazarlarla bir araya geldi.

Çayırlı İlçesi ortaokul ve lise öğrencileri Erzincan merkezde gerçekleştirilen kültürel etkinliklere katıldı. Öğrenciler ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmini izledi, Kitap Fuarını gezdi ve yazarlarla bir araya geldi. Çayırlı Kaymakamı Ahmet Gülderen ve eşi Hatice Kübra Gülderen ilçe öğrencileriyle birlikte Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında kurulan Kitap Fuarını ziyaret etti. 75 kişilik öğrenci grubu kitap fuarında kitaplar ve yazarlarıyla buluştu. Programın devamında öğrenciler Erzincan Valiliği koordinesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen film etkinliğine katıldı. Şehit Eren Bülbül’ün hayatını konu alan TRT ortak yapımı ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmi ilgiyle izlendi.

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.