SON DAKİKA
hava
Google News

EMNİYET DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Son Güncelleme :

12 Mart 2022 - 10:36

/ 237 views kez okundu.
reklam
EMNİYET DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
reklam

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü “2021 yılı Değerlendirme ve 2022 yılı Hedefleri” konulu toplantısı İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında yapıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü “2021 yılı Değerlendirme ve 2022 yılı Hedefleri” konulu toplantısı İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında yapıldı. Erzincan AFAD Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Emniyet Müdür ve Amirleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda göç, terör, uyuşturucu gibi güvenlik sorunu teşkil eden ve küresel ölçekte mücadele konuları arasında yer alan konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Erzincan’da vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşaması, personellerin 24 saat kesintisiz takip ve denetimlerde bulunabilmesi ve yaşanan değişim ile gelişmelere uyum çerçevesinde hizmetin sağlanması hakkında değerlendirmeler yapıldı.

2022 yılında daha etkin yönetim ve kontrol sisteminin oluşturulması, gelecek dönemde gerçekleştirilecek programların performans, amaç ve hedef bakımından anlaşılır ve sade bir dille vatandaşlara anlatılması, suç ve suçlarla mücadelede profesyonel ve dinamik kurum yaklaşımının esas alınmasının önemi ifade edildi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.