SON DAKİKA
hava
Google News

SPOR LİSESİ BADMİNTON’DA TÜRKİYE 2. Sİ

Son Güncelleme :

14 Mart 2022 - 11:29

/ 283 views kez okundu.
reklam
SPOR LİSESİ BADMİNTON’DA TÜRKİYE 2. Sİ
reklam

Düzce’de düzenlenen Liseler arası Badminton Gençler Türkiye Birinciliği Şampiyonasına katılan Erzincan Spor Lisesi Türkiye ikinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

10-13 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen Liseler arası Badminton Gençler Türkiye Birinciliği Şampiyonası Düzce Bahçeşehirspor Salonunda yapıldı. Şampiyonada Erzincan Spor Lisesi Türkiye ikinciliğini elde ederek büyük bir başarı elde etti.

Okul Sporları Badminton Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarında kızlar ve erkekler 21 ilden 19’ar oyuncu ile toplamda 38 takım ve 190 sporcu ile şampiyonluk için mücadele etti. Grup müsabakalarında başarılı olan 18 takımın kız takımının yarıştığı finallerde bütün rakiplerini yenerek finale kalan Erzincan Spor Lisesi final maçında Manisa Selende Lisesi ile karşılaştı. Karşılaşmada turnuvayı 2. Olarak bitirme başarısı gösteren Erzincanlı sporcular Erzincan’ın gururu oldu.

Milli takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin gözetiminde çalışan Erzincan Spor Lisesi 1 yıl sonrası için hedeflerinin yine kürsüye çıkmak olarak belirtti. Turnuvayla ilgili bilgili veren milli takım Antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin; “Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü ile birlikte çok güzel bir dayanışma sağladık. Bu dayanışma sonucu Erzincan’ı ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.