SON DAKİKA
hava
Google News

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

19 Mart 2022 - 9:29

/ 245 views kez okundu.
reklam
KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
reklam

Erzincan Belediyesi’ne bağlı ekipler 18 Mart’ta Erzincan’da etkili olan kar yağışının ardından İl Merkezinde başlattığı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yağışın devam etmesi üzerine aralıksız sürdürüyor.

Erzincan Belediyesi’ne bağlı ekipler 18 Mart’ta Erzincan’da etkili olan kar yağışının ardından İl Merkezinde başlattığı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yağışın devam etmesi üzerine aralıksız sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana caddelerde ve kaldırımlarda kar küreme çalışmaları gerçekleştirirken, kar yağışının daha yoğun yaşandığı yüksek kesimler olan Yaylabaşı, Keklikkayası Mahallelerinde küreme ve tuzlama araçları ile kar temizleme çalışması yapıyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.