DOLAR 32,3832 % -0.13
EURO 34,6825 % -0.36
GRAM ALTIN 2.403,52 % -1,30
ÇEYREK A. 3.929,75 % -1,30
BITCOIN 61.308,84 -1.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

KUDAKA, TEKNİK DESTEK 1. DÖNEM SONUÇLARINI AÇIKLANDI

Son Güncelleme :

19 Mart 2022 - 10:21

/ 333 views kez okundu.
reklam
KUDAKA, TEKNİK DESTEK 1. DÖNEM SONUÇLARINI AÇIKLANDI
reklam

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı KUDAKA 2022 Yılı Teknik Destek Programı 1. dönem başvuruları değerlendirme sürecini Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlayarak, teknik destek almaya hak kazanan projelerini açıkladı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı KUDAKA 2022 Yılı Teknik Destek Programı 1. dönem başvuruları değerlendirme sürecini Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlayarak, teknik destek almaya hak kazanan projelerini açıkladı. 2022 Yılı Teknik Destek Programı 1. Dönemine toplam 7 başvuru yapıldı. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari ve uygunluk kontrolleri yapılarak, 7 başvuru ön incelemede uygun bulunarak teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçildi.

Teknik Destek başvurularından toplam 65 ve üzerinde puan alanlar başarılı oldu. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 7 proje listede yer aldı.

Başarılı projeler listesinin Ajans internet adresinde yayımlandığı 18 Mart 2022 tarihinden itibaren başvuru sahiplerinin en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere KUDAKA’ya gelerek müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.

Teknik Destek Programı 1. Dönem Başarılı Projeler Listesi ise şöyle;

Fikirlerimi Tescilliyorum (Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü)

Eko-Turizmin Rotası Demirözü (Demirözü Belediye Başkanlığı)

Etkili İletişim ve Protokol Kuralları Eğitim Projesi (Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü)

Projelendirilmemiş Fikir Kalmasın (Bayburt Üniversitesi)

Oyun Terapisi (Palandöken Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü)

Coğrafi İşaret ile Bayburt Gelişiyor (Bayburt Üniversitesi)

Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine Dijital Dönüşüm Yetkinliklerinin Kazandırılması (ATA Teknokent A.Ş.)

Destek programı hakkında detaylı bilgiye https://kudaka.ka.gov.tr/haber/teknik-destek-programi-1-donem-sonuclari/540?fbclid=IwAR0iyi-H2p10Djba7fAbahm7mWRZam6Xig5umWSRTqTP4y0zH0v1dvx5vjA internet adresinden ulaşılabilecek.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.