SON DAKİKA
hava
Google News

VALİ MAKAS; “SEVGİ VE SAYGI ÖNCELİĞİMİZ!”

Son Güncelleme :

21 Mart 2022 - 13:45

/ 185 views kez okundu.
reklam
VALİ MAKAS; “SEVGİ VE SAYGI ÖNCELİĞİMİZ!”
reklam

Erzincan Valisi Mehmet Makas 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Erzincan Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Vali Mehmet Makas, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, geçmişin tecrübelerini günümüze aktararak geleceğe ışık tutan ve bizleri bugünlere getiren büyüklerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bilindiği gibi Ülkemizde her yıl 18 – 24 Mart tarihleri ​​arası ‘Yaşlılar Haftası’ olarak kutlanmaktadır.

Yaşlılık, insanın fiziksel bakımdan güç ve kuvvetini kaybettiği, bir başkasının desteğine ve yardımına ihtiyaç duyduğu, zihinsel olarak ise herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hassas bir dönemdir.

Bizler, toplum olarak büyüklerine hizmet etmeyi ibadet kabul eden köklü bir medeniyetin temsilcileriyiz. Tarihimizin her döneminde yaşlılarını baş tacı ederek, onların engin tecrübelerinin kıymetini bilmiş ve bu sayede toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı başarmışızdır.

Yaşlılarımızın yaşam kalitesinin korunması, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri ve onlara güvenli bir ortam oluşturmak için devletimiz gerekli çalışma ve projeleri hayata geçirmektedir. Bizlerin de öncelikli hedefleri arasında, hayatlarının büyük bir bölümünde topluma ve ülkesine hizmet etmiş büyüklerimize sunulan hizmetlerin kalitesini daha da artırmak ve yeni alternatif hizmetler geliştirmek vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyüklerimizin her zaman başımızın tacı olduğunu belirterek, Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, ömürlerinin her anını sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamalarını temenni ediyorum.”

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.