SON DAKİKA
hava
Google News

465 KÜTÜPHANE PERSONELİ ALINACAK

Son Güncelleme :

23 Mart 2022 - 13:32

/ 449 views kez okundu.
reklam
465 KÜTÜPHANE PERSONELİ ALINACAK
reklam

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 465 sözleşmeli personel alımı hakkında duyuruda bulundu. Kütüphaneci pozisyonunda çalışacak adaylara sözlü sınav yapılacak. Erzincan için açılan kontenjan sayısı ise 5.

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 465 sözleşmeli personel alımı hakkında duyuruda bulundu. Kütüphaneci pozisyonunda çalışacak adaylara sözlü sınav yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren; bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik, dokümantasyon ve enformasyon programlarının herhangi birinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekiyor. KPSS B Grubu KPSSP3 puan türünden asgari 70 ve daha yukarı puan alan adaylar sözlü sınava girmeye hak kazanacak.

Başvuru yapabilecek iller ve kontenjan sayıları arasında Erzincan için 5 kişilik personel alımı yapılacak. Başvurular elektronik ortamda 28 Mart 2022 ile 11 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvurmak isteyen adaylar, Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.