SON DAKİKA
hava
Google News

EMNİYET PERSONELLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Son Güncelleme :

07 Nisan 2022 - 10:01

/ 181 views kez okundu.
reklam
EMNİYET PERSONELLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ
reklam

Polis teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Erzincan’da İl Emniyet müdürlüğü personellerinin rol aldığı Parodi tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Polis teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Erzincan’da İl Emniyet müdürlüğü personellerinin rol aldığı Parodi tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü. Erzincan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Ferhat Albayrak, Milli Eğitim Şube Müdürü Turgut Çakmak, İl Emniyet Müdürlüğü Birim müdürleri, Polis teşkilatı personelleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Düzenlenen etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlk olarak Emniyet personelinin rol aldığı Dolandırıcılık olaylarını konu alan bir Parodi tiyatro gösterisi sunuldu. Ardından görev başında iken evlilik parodisinin canlandırıldı. Ardından doğum yapan kadını bekleyen Polis memurunun aldığı sahne katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyleyen Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt şu ifadelere yer verdi; “Kuruluşumuzun 177. yılında çeşitli etkinliklerle hem can Erzincan’ımıza hem de teşkilatımıza bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Etkinlikler kapsamında 14 Mart itibariyle birimlerimiz arası Futbol ve Voleybol turnuvalarını düzenlemiştik. Dün itibariyle Futbol ve Voleybolda şampiyonlarımız belli oldu. Ardından yoğun bir katılım ile sportif faaliyetler kapsamında bisiklet turu düzenledik. Hafta başı Açık Atış Poligonunda “Tabanca Atış Yarışması’nın finalini gerçekleştirdik. Bugün okulumuzda personellerimizin rol aldığı Parodi gösterileri için buradayız. Gösterilerin tamamını personellerimiz kendi gayret ve çalışmaları ile yaptılar. Burada amacımız; halkımızla bütünleşmek. Birlik ve beraberlik içerisinde, Can Erzincan’ımızda huzurlu bir şekilde gece-gündüz çalışan ekiplerimiz ile birlikte sizlerle olmaktan gurur duyuyoruz.”

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un konuşmasının ardında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından çocuklara yönelik balon etkinliği yapıldı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.