DOLAR 32,3145 % -0.36
EURO 34,6402 % -0.62
GRAM ALTIN 2.407,09 % -1,15
ÇEYREK A. 3.935,59 % -1,15
BITCOIN 63.430,23 1.8
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

RAMAZAN PAYLAŞTIKÇA BEREKETLENİR

Son Güncelleme :

19 Nisan 2022 - 11:03

/ 385 views kez okundu.
reklam
RAMAZAN PAYLAŞTIKÇA BEREKETLENİR
reklam

Erzincan’da gönüllülük esasına dayalı yardım faaliyetlerinde bulunan Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaçlı ailelere yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Erzincan’da gönüllülük esasına dayalı yardım faaliyetlerinde bulunan Erzincan Gönüllü Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından oruç ayı Ramazan dolayısıyla başlattığı yardım kampanyasında ihtiyaçlı ailelerin kapısını çalmaya başladı.

“Ramazan Paylaştıkça Bereketlenir” sloganıyla yola çıkan Gönüllü Gençler hayırsever vatandaşlardan topladıkları desteklerle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor. Dernek temel gıda ürünlerinin yanında et ve tavuk alma gücü olmayan vatandaşların sofralarına yardımda bulunuyor.

Dernek ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin isteklerini liste halinde yazarak her ailenin ihtiyacına göre malzemeyi kendilerine ulaştırıyor. Gönüllü gençler hane ziyaretlerini de unutmuyor. Misafir oldukları ailelerle muhabbet ederek bir gönül köprüsü kuruyor. Zaman zaman misafir oldukları ailelerin çocukların ihtiyaçlarını öğrenerek onlara yardım eli oluyor.

Dernek yürütülen yardım faaliyeti hakkında şu ifadelere yer veriyor; “Erzincan Gönüllü Gençler Derneği olarak ihtiyaçlarını tespit ettiğimiz ailelerin istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Ailelerimizin evindeki eksiklerin listesini alıp sizlerin desteğiyle bu istekleri karşılamada aracı olduk ve ailelerimize ulaştırdık. Sizler de bizlerle birlikte ilerlemek ve yardımlarımıza destek olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0 552 155 00 24.”

Gönüllü Gençler Derneği Erzincan’da çocuk, yaşlı, engelli, dul, yetim, göçmen, sokakta yaşayanlar veya ihtiyaç sahibi ailelerin isteklerini karşılayarak gönüllere dokunmaya devam ediyor.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.