DOLAR 32,4073 % -0.08
EURO 34,6488 % -0.53
GRAM ALTIN 2.391,23 % -1,80
ÇEYREK A. 3.909,66 % -1,80
BITCOIN 60.174,37 -4.498
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

TÜRK YILDIZLARI ERZİNCAN SEMALARINI RENKLENDİRDİ

Son Güncelleme :

23 Mayıs 2022 - 11:38

/ 365 views kez okundu.
reklam
TÜRK YILDIZLARI ERZİNCAN SEMALARINI RENKLENDİRDİ
reklam

Türk Yıldızları Erzincan Semalarını Renklendirdi.  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları tarafından gösteri uçuşu düzenlendi. Etkinlikte büyük bir coşku yaşandı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi tarafından düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları tarafından gösteri uçuşu düzenlendi. Etkinlikte büyük bir coşku yaşandı.

Programa, Vali Mehmet Makas, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk i, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, bazı protokol mensupları ile çok sayıda vatandaş öğrenciler katıldı.

EBYÜ Yalnızbağ Yerleşkesinde Türk Yıldızları tarafından yapılan gösteride, uçaklar gökyüzünde ay yıldız çizerek ve yaptıkları akrobatik hareketlerle yoğun ilgi gördü.

Gösterinin sonunda konuşma yapan EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Türk ordusunun övünç kaynağı olan Türk Yıldızları’nın 490’ıncı gösterisini Erzincan’da yaptığını söyledi.

Ardından konuşan Vali Mehmet Makas, Erzincan’ın heyecanlı bir gün yaşadığını söyleyerek, “Erzincan’ın kurutuluş programında da SOLOTÜRK’ün gösteri uçuşunu izlemiştik. Gösteriler Can Erzincan’a ayrı bir heyecan katıyor. Türk Yıldızları, ‘Başınız dik, gözünüz göklerde olsun’ diye bir sloganla bugün buraya girdiler. Başımız dik, gururluyuz. Dosta güven, düşmana korku veren bir gösteriyi izledik. Özellikle Türk Yıldızları ekibine Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Milli Savunma Bakanlığımıza şükranlarımızı arz ediyorum.” dedi.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.