SON DAKİKA
hava
Google News

KEMAH BU KIŞ DOĞALGAZLA ISINACAK

Son Güncelleme :

10 Ağustos 2022 - 16:42

/ 473 views kez okundu.
reklam
KEMAH BU KIŞ DOĞALGAZLA ISINACAK
reklam

Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan Kemahlılara doğalgaz müjdesini verdi. Doğalgaz dağıtım firması Kemah’ta stant açarak abonelik işlemlerini başlattı.

Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan Kemahlılara doğalgaz müjdesini verdi. Doğalgaz dağıtım firması Kemah’ta stant açarak abonelik işlemlerini başlattı. Kemah’ın her yerine doğalgazı ulaştırmayı hedefleyen Kemah Belediye Başkanlığı doğalgaz dağıtım firması çalışmaları kapsamında kurulan stantta firma müdürü Serdar Karaca ile doğalgaz dağıtım ve abonelik sözleşmesini imzaladı. Şebeke çalışmaları öncesinde stant kuran firma abonelik başvurularını şimdiden almaya başladı. Başvuru yapılan bölgeye göre dağıtımın yapılacağı çalışmaya tüm Kemahlıların katılımı bekleniyor. “Kemah bu kış doğalgazla ısınacak” başlığıyla başlatılan doğalgaz dağıtım şebekesi çalışmalarının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan doğalgaz firması İl Müdürü Serdar Karaca ve çalışanlarına teşekkür etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.