SON DAKİKA
hava
Google News

EBYÜ’DE TREKKİNG VE BAYRAK AÇMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

19 Ekim 2023 - 13:21

/ 249 views kez okundu.
reklam
EBYÜ’DE TREKKİNG VE BAYRAK AÇMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
reklam

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde, Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında trekking ve bayrak açma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde, Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında trekking ve bayrak açma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda öğrenci katılım gösterdi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hatıra Ormanı’nda gerçekleşen etkinlikte, Türk Bayrağı ve üniversite bayrağı açıldı. Öğrenciler, Hatıra Ormanı’nda doğayla iç içe bir trekking yaparak, bayraklarıyla birlikte yürüyüş gerçekleştirdi. Bu anlamlı etkinlikle, Cumhuriyetimizin 100. yılına olan coşku ve heyecan bir kez daha vurgulandı. Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan bayraklar, etkinlikte gururla dalgalanırken, öğrenciler de Cumhuriyetimizin kazanımlarını ve değerlerini temsil etmenin haklı gururunu yaşadı. Etkinlik, gençlerin milli değerlerine sahip çıkmalarını ve ülke sevgisini pekiştirmelerini amaçlayan bir etkinlik olarak büyük bir önem taşıdı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.