SON DAKİKA
hava
Google News

150 ÖĞRENCİYE BÜYÜK BALON OYUN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 14:48

/ 152 views kez okundu.
reklam
150 ÖĞRENCİYE BÜYÜK BALON OYUN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
reklam

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi çalışmaları kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Erzincan Öğrenim Birimi ile birlikte 3 ilkokul ile yaklaşık olarak 150 öğrenciye büyük balon oyun alanı etkinliği gerçekleştirildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi çalışmaları kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Erzincan Öğrenim Birimi ile birlikte 3 ilkokul ile yaklaşık olarak 150 öğrenciye büyük balon oyun alanı etkinliği gerçekleştirildi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Erzincan Öğrenim Birimi Yöneticisi Bengül KARAGÖZ, Erzincan il Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yapılan çocuklar için büyük balon oyun alanı etkinliği hakkında bilgilendirme de bulundu. Etkinlikte Geyikli İlkokulu, Akşemsettin İlkokulu ve Bahçelievler İlkokulundan gelen 150 kadar öğrenci ile güzel ve neşeli dakikalar geçirip gönüllerince eğlendi.

Balon etkinliği içinde eğlenen öğrenciler Vakıf bünyesinde verilen düşler atölyesi, okuyorum oynuyorum, tasarım atölyesi ve matematik etkinliklerini gönüllülerince gerçekleştirme fırsatı buldu.  Aynı zamanda etkinlikte palyaçolar eşliğinde eğitici oyunlar, müzikli eğlenceler ve yüz boyama etkinlikleri de yapıldı. Etkinlik sonunda öğrencilere küçük hediyeler dağıtılarak okullarına geri dönüş sağlandı. Etkinlik sonunda gönüllerince eğlenen çocukların sevinci ve yüzlerindeki gülümsemeler program organizasyoncuları ve katılımcıları memnun etti.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.