SON DAKİKA
hava
Google News

GELECEĞİN YILDIZLARI KADIN A MİLLİ TAKIMIYLA BULUŞTU

Son Güncelleme :

29 Mayıs 2024 - 19:45

/ 286 views kez okundu.
reklam
GELECEĞİN YILDIZLARI KADIN A MİLLİ TAKIMIYLA BULUŞTU
reklam

Erzincan Gençlergücü Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Alt Yapı Oyuncuları Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımıyla buluştu. 31 Mayıs 2024 Cuma günü Azerbaycan ile oynanacak olan maç öncesi antrenman için Müstakil Atletizm Pisti Futbol sahasına gelen Milli Futbolcular Erzincanlı Alt Yapı Oyuncuların tezahüratlı karşılamaları ile büyük bir mutluluk yaşadı. Milli Futbolcular genç sporcularla birer hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Erzincan Gençlergücü Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Alt Yapı Oyuncuları Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımıyla buluştu. 31 Mayıs 2024 Cuma günü Azerbaycan ile oynanacak olan maç öncesi antrenman için Müstakil Atletizm Pisti Futbol sahasına gelen Milli Futbolcular Erzincanlı Alt Yapı Oyuncuların tezahüratlı karşılamaları ile büyük bir mutluluk yaşadı. Milli Futbolcular genç sporcularla birer hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Buluşmanın ardından konuşan Erzincan Gençlergücü Kadın Futbol Takımı Başkanı Bülent Sarıkaya şu ifadelere yer verdi; “Bugün altyapı oyuncularımızla beraber kadın milli takımımızı ziyaret ettik. Onlarla beraber fotoğraf çekildik. Kadın milli takımımıza başarılar diledik. Cuma günü yapılacak Kadın Milli Takımımızın maçına tüm Erzincan halkını bekliyoruz. Onların başarılı olmaları için gereken desteği vermeliyiz. HAYDİ, Erzincan Kadın Milli Takımımızın Maçına! Hepinizi Bekliyoruz!”

 

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.